Åker Vi bara Till Värme?

Det är faktiskt ganska många som har frågat ifall det bara är varma länder som vi reser till och ifall vi aldrig åker på skidsemestrar.
Det har blivit så att vi sökt oss till värmen men det utesluter absolut inte att vi inom en rimlig framtid kommer att åka på en riktigt skidresa. Mini har redan varit i Åre och åkt snowboard (detta var innan vi träffades) och jag har tidigare tagit lite avstånd från kyla med tanke på att jag har ledbesvär och dessa förvärras alltid när det är kallt. Men på senare tid har jag blivit allt mer sugen på att ge mig ut i snön och testa snowboard… förutsatt att jag kan ha en kudde på baken 😉

Om jag spontant får välja land att bli av med “skidsemester- oskulden” så väljer jag nog Österrike för där finns trots allt Alperna och ska man så kan man väl slå på stort direkt eller?!

Snowtrex har massor med prisförslag uppe på sin hemsida och när jag tittar där så känns det inte som att det är så dyrt som jag hade förväntat mig…
Mini och jag har pratat om att samla ihop ett gäng och sticka på skidsemester tillsammans. Vi tycker att det låter hur kul som helst och om jag inte är en naturbegåvning i snowboardåkning så kanske jag kan vara bäst på att sitta vid brasan och dricka någonting gott 🙂

Och visst ser väl detta underbart ut!

(Bild ärligt tagen från Snowtrex hemsida)

Follow