Alla Inlägg Tidsinställda!

Nu när vi är på semester så kommer alla inlägg att vara tidsinställda. Uppdateringar sker som vanligt dagligen så den enda skillnaden som ni kommer att märka av är att vi inte hälsar på hos er lika ofta. Vi ska vara borta i en månad och under vissa delar av vår resa har vi inte tillgång till el och inte Internet heller så vi håller tummarna att wordpress fungerar som det skall och snällt publicerar våra inlägg på utsatt tid. Vi har tidigare haft problem med detta men förhoppningsvis är det löst nu ;). Katta hjälper också till att se till att bloggen uppdateras så om det inte fungerar så kommer hon att publicera inläggen manuellt efter hand 😉

Det ska faktiskt bli skönt att koppla av från alla moderniteter. Datorn följer självklart med men denna resa går ut mer på att samla nya upplevelser och äventyr än att blogga på plats. Det kommer att bli en fantastisk resa där vi bland annat kommer att besöka 2 av världens underverk, bege oss djupt in i Amazonas och vandra Inkaleden = Så himla underbart!

Så vad kommer ni att hitta på bloggen under denna månad? Allt möjligt… flera 101… inlägg och mer om resor men även lite mer privat för alla er som saknar det ;). 

Vi passar redan nu på att önska er alla en Riktigt God Jul och ett gott nytt år för inläggen som är tidsinställda nämner ingenting om detta!

Bild på vackert vatten… kanske är det lika fint i Copacabana i Rio De Janeiro?

Follow