Angående Sponsrade Inlägg!

Det kom ett mail…

Och självklart vill vi svara på detta mail! För det första så vill vi tacka Mathilda att hon tog sig tid och skrev till oss, det betyder mycket och vi blir alltid glada när vi får mail från läsare!
Det finns ett enkelt svar till varför vi har sponsrade inlägg. Det är helt enkelt för att vi får betalt för det! 

Jag vet att det blivit några fler sponsrade inlägg på senare tid jämfört med innan men enligt oss är det inte galet mycket enligt oss. Vi har ALLA sponsrade inlägg i kategorin Sponsrat så det framgår ALLTID när ett inlägg är sponsrat. Vi har turen som har många fina företag bakom oss och som har sponsrat oss med resor och upplevelser (någonting som vi uppskattar massor) och sedan har vi företag som vill “köpa” inlägg på vår blogg och eftersom bloggen har blivit en fin extra inkomstkälla för vår del på senare tid så hjälper bloggen till att stilla vårt beroende av att resa och pengarna ger oss möjlighet att göra fler resor som vi sedan kan blogga om!

Vi hoppas att våra läsare har överseende med att det då och då dyker upp inlägg som är sponsrade… vi gör så istället för att “bomba” bloggen med blinkande banners till höger och vänster 😉

Ni som har bloggar… har ni sponsrade inlägg på era bloggar? 

Follow