Att Åka Tåg I Italien Är Dyrt!

Ett stort tips för alla som funderar på att åka tåg flera gånger i Italien under sin vistelse där är att kolla upp ifall det inte finns biljetter att köpa som gäller obegränsat under ett par dagar. Det är visserligen väldigt smidigt att åka tåg i Italien och vi har tidigare skrivit ett inlägg om det (här).

Det måste finnas biljetter som är till ett fast pris under en viss period och ifall man har tänkt förflytta sig via tåg så är det nog ett bra alternativ att välja en sådan biljett istället för att köpa tågbiljetter efter hand!

Eftersom vi inte åker så mycket tåg i Italien så har vi inte kollat upp priser osv. men vi har tidigare tågluffat i Europa och det var betydligt mycket billigare att köpa ett månadskort gällande alla tåg i Europa!

När vi åkte från Flygplatsen till Salerno så blev det 120:-EURO för oss 2 = väldigt dyrt om man frågar oss 😉

Fördelen med att åka tåg är att man kan njuta av en god bok eller kaffe på tåget. Att njuta av utsikten kan man bara glömma när man susar förbi i 300 km/h 😉

Så alla ni som ska åka till Italien och som ska ta er runt… kolla upp vad tidsbestämd biljett för tåg kostar istället för att boka varje enskild biljett separat!

Follow