Campz.se – Outdoor & Adventure!

När man planerar en världsomsegling så är det väldigt mycket som man måste tänka på. I dagsläget äger vi till exempel inget tält, någonting som är viktigt att ha med sig när man seglar iväg. Även om vi bor på båten så kan det vara mysigt att gå iland på någon öde ö och tälta, låter det som paradiset eller?

Och vem visste att det finns så himla många tält att välja mellan? Campz.se kommer att öppna sin svenska hemsida i oktober men jag har redan varit inne och kikat på utbudet på deras franska sida. Några av tälten vi fastnat för är:

 

 

 

 

Frågan är om det i slutändan blir någon enklare variant av tält som det första eller andra, eller om vi ska ha lyxigare variant som den tredje eller fjärde?!

Inne på Campz.se hittade vi också en riktigt bra kompass som vi också blev sugna på för nog är en kompass viktig för en världsomsegling 😉

 

Behöver vi säga att vi längtar tills oktober och då deras sida lanseras? Det kommer innebära att vi kan rota bland över 16000 produkter som omfattar allt mellan himmel och jord som har med camping och friluftsliv att göra! En kategori som vi också kommer att böka runt bland är det som rör bergsklättring och vattensporter. Nej i dagsläget är vi inte bergsklättrare men rep och tillbehör ska absolut följa med på vår segling!
Vad vi gillar bäst med campz.se?  Vi är i nuläget mest imponerade av utbudet (som vi sett på bland annat den franska versionen). Att ha allting samlat på en sida uppskattas eftersom man inte behöver plocka ihop sina saker på olika sidor utan köper allt på en och samma plats.

Vi väntar med spänning på lanseringen av deras svenska sida!!!

 

Vi återkommer med update när deras sida är öppen!!! Längtar!

Follow