Category

Germany

Hmmm… blir alltid mer än man tänkt sig ;)

Vi hade en supertrevlig dag igår! Vi åt gott och drack gott och bara mös oss hela vägen till Tyskland och tillbaka.
Tyvärr så var det tokdimmigt större delen av dagen så det blev inga bra foton men det är säkert inte sista gången vi åkte över Öresundsbron så vi får väl fota nästa gång!
Som alltid handlade vi mycket mer än vi planerat men vad tusan… det är ju så mycket billigare där!
Va roligt att läsa kommentarerna gällande vårt spritförråd. Vi har alltid haft ett välfyllt förråd och inte blev det mindre efter dagens inköp 🙂
Så fort vi fått upp allt (och har tid över) så ska jag fota rummet och visa hur vårt “så kallade” spritrum ser ut!
Dagen i bilder:

Men efter 3 länder på en dag så var vi ganska slut när vi kom hem!
Denna söndag kommer att bestå av pluggande och ta hand om Mini som är sjuk (läs förkyld) och är ynkig som tusan.
Vad är det med killar och förkylningar?!

Roadtrip to Germany! Wooop woooop!

När ni läser detta så befinner vi oss för tillfället i Tyskland och införskaffar alkoholhaltiga drycker. Eller om sanningen ska fram så införskaffar vi inte så mycket till oss för vi har ett ganska så välfyllt förråd. Vi följde med Minis pappa eftersom han skulle dit och frågade om vi ville följa med. Klart man vill följa med till utlandet eller hur?! 😉
Så vi pajsar (eller pajasar) runt inne på Bordershop och kollar in all sprit som finns! Jag skulle kunna tro att det slinker med ett par plaskor hem till oss också även om vi sagt att vi inte ska handla någonting 😉

Jag har däremot lyckats (hoppas jag) med att göra roadtrippen mer njutningsfull för jag har fixat frallor med ost, räkost, kantarellost, skinka, kokt medvurst, ishavssallad, leverpastej, ägg, saltskinka och kaffe i MÄNGDER!
Toscatårta att mumsa på också och annat smått och gott så att bilresan ska bli rolig och smakrik.
Vi ska dessutom åka via bron över till Köpenhamn och helt ärligt… never done that! Vi har tagit tåget till Köpenhamn massor med gånger men vad jag vet så har vi aldrig kört bil över!
Vi är bara borta över dagen men för tusan vi kommer att vara i 3 länder på en dag… Sverige, Danmark och Tyskland… inte illa det!
Det är vad vi kallar roadtrip på hög nivå! Muffins (kameran) är laddad och Morris har redan hoppat ner i väskan så han inte blir kvarglömd!

Wooop wooooop here we come!

There was an error retrieving the images. Make sure you entered a valid non-private Inastagram username.