Category

Spain

Puerto De Malaga – Walk in the beautiful Malaga Harbor

Puerto De Malaga - Walk in the beautiful Malaga Harbor
A visit to Malaga is not complete without checking out the harbor, Puerto De Malaga. Yes, it is made for tourists but it is beautifully done and there is a lot to visit while strolling. Big boats are next to small boats. Sailing boats right by small fishing boats and even catamarans have found their way into the harbor. I believe that this must be a magical place to visit by boat as well.

Continue Reading

Läcker Flyguppvisning!

Det är inte alltför ofta som man ser en flyguppvisning… inte i Åhus i varje fall 🙂
Vi hade turen att komma till Barcelona under deras “festligheter” då de bl.a. bjöd på flyguppvisningar!

Helt otroligt va duktiga piloterna är… hade inte varit helt fel att provköra ett sådant plan… helt klart en sak som en vacker dag ska hamna på 101… listan 🙂


Håll med om att nedanstående foto ser mer ut som ett bombattentat än som en del i en flyguppvisning?!

Världens Äckligaste Bacon!

På en hotellfrukost i Barcelona sprang vi på vad som absolut måste kvalificeras som världens äckligaste Bacon.
Vi var på semester med Ron och Vanessa, ett par som vi träffade under en kryssning på Hawaii och en sak är säker… deras syn på europeisk bacon kommer aldrig att bli densamma 🙂

Detta är utan tvekan det vidrigaste vi har sett i Baconväg. Vanligtvis kan man ibland känna att baconen är för hårt stekt men vi har aldrig sett en stor klump som ska likna bacon och som bokstavligt talat badade i sitt eget fett. Jag tror inte att det hade varit fysiskt möjligt att bara ta loss en skiva bacon därifrån utan det hade varit allt eller inget.
Vi har ingenting emot att smaka konstigheter som inte ser gott ut men detta var någonting som vi tog avstånd från… Bacon, Nej Tack!

Hmmmm är detta rätt?

På Burger King i Barcelona har de läsk som man själv får fylla på = toppen för då kan man dricka så mycket man orkar 😉
Burger King är godare än Mac Donalds tycker jag men Mini föredrar nog utbankade köttbullar till hamburgare. Men för att inte komma ifrån poängen med detta inlägget så undrar vi nu… är detta normalt? Är det så cola ska se ut?
http://www.youtube.com/watch?v=tSwRaYermZc
Det konstiga är att det smakade som cola!

Och hamburgaren var god! 😉