Familjen Fjällräven!

När vi var tonåringar så tyckte vi att det töntigaste som fanns var fjällräven… framför allt Kånken- ryggsäckarna som alla “nördar” hade. Tydligen så har vi ändrat uppfattning nu för inför vår resa är vi rena rama Fjällräven- familjen. Ryggsäckar, sovsäckar och byxor… allt införskaffat i Fjällräven.
Enligt Mini beror det på att Fjällräven idag inte längre anses vara töntigt utan trendigt. Enligt mig så handlar det om att vi har blivit äldre och prioriterar annorlunda. Jag är tveksam om Fjällräven är ett trendigt märke idag men visst… jag hakar på Mini.

Från början var meningen med detta inlägg att skriva om våra produkter som vi införskaffat men sedan kom jag på att vi faktiskt inte vet om dessa saker är något bra. Tänk om jag lägger ner tid och skriver om till exempel våra ryggsäckar (Kajka) och så visar det sig att vi inte gillar dom alls?! Nix det är bättre att vi skriver om all vår utrustning när vi kommit hem, när vi provat ut allt och vet om det är bra saker. Så förvänta er Fjällräven- inlägg i slutet på Januari när vi kommit hem, då jäklar ska vi risa eller rosa (förhoppningsvis rosa) 😉

Detta är vår första resa i 100% backpacker stil ;). Vi kommer troligtvis att se mer eller mindre likadana ut på alla foton och vi ska ändå vara borta i en månad hahahaha!

Follow