Följ Med Big Travel I Kristianstad Till Södra Karibien!

Igår kväll var vi på kryssningsafton som anordnades av Big Travel i Kristianstad tillsammans med Royal Caribbean och det var en mycket inspirerande kväll. Även om vi kom hem från kryssning i förrgår så är vi redan sugna på nästa ;).

Det bjöds på god mat och väldigt bra information och jag tror att näst ut på kryssning blir min syster Katta med familj. Jag tror att vi ska peta in henne på en Royal Caribbean kryssning med kidsen så hon får upp ögonen för kryssningar!

Katta och jag med världens bästa Inger som vi skrivit om flera gånger här på bloggen… vår pärla som fixar ALLT åt oss!

Och här med Inger och Johan från Royal Caribbean:

Och under aftonen presenterades också en gruppresa som arrangeras av Big Travel i Kristianstad och som man blev väldigt sugen att åka med på.

Information om gruppresan:

1 Mars 2013 reser vi tillsammans från Kristianstad via Madrid till San Juan. Övernattning sker i Madrid och där ingår en sightseeingtur så man utforskar staden och upptäcker vad Madrid har att erbjuda.
Efter flygning till San Juan checkar vi in på hotell där man bor natten innan kryssningen.
Den 3 Mars stiger vi ombord på Royal Caribbeans lyxiga fartyg – Adventure Of The Seas.

Resrutten:

3 Mars – San Juan, Puerto Rico
4 Mars – Charlotte Amalie, St. Thomas
5 Mars – Basseterre, St. Kitts
6 Mars – Till Havs
7 Mars – Oranjestad, Aruba
8 Mars – Willemstad, Curacao
9 Mars – Till Havs
10 Mars – San Juan, Puerto Rico

Pris i Balkonghytt: 16895:- per person inklusive flyg, hotellnatt i Madrid inklusive frukost, 1 veckas kryssning, helpension & underhållning ombord, transfer från Kristianstad tur & retur samt färdledare!

För mer information ring: 044-123400.

Det är inte så många platser kvar så först till kvarn. Mini och jag ska kika på det för det hade verkligen varit jätteroligt att följa med och vi har aldrig kryssat med Adventure Of The Seas!

 

Follow