Går Man Fel… Blir Man Skitig Och Hittar Glittrig Sand!

När man är på semester så hör det till att man vimsar till det och kommer vilse och så länge det inte är mitt i natten och man travar runt i mörka gränder så är det helt ok och är nästan en del av tjusningen att virra bort sig 🙂

När vi var i Turkiet så var vi på jakt efter den fina stranden My Beach och vi missförstod vägvisaren och svängde av en väg för tidigt. Det kändes fel redan från början men vi bestämde oss för att följa vägen ändå för på ett eller annat sätt kommer vi ju fram eller hur?!

Vägen vi kom till bestod av luftig, torr jord som var så torr, så mjuk och så luftig att det kändes som att gå på moln (kan vi tänka oss). Det var faktiskt himla mysigt att gå där men tyvärr så medförde den torra jorden att våra fötter och skor blev väldigt skitiga! Detta var däremot inte något större problem eftersom vi slutligen hittade stranden och kunde bada och på det sättet tvätta både tassar och skor!

 

 

Belöningen:

På vägen hittade vi också sand som var glittrig. Det var väldigt svårt att få med glittereffekten på foto men vi gjorde vårt bästa. Hahahaha vilket finger jag valde att visa med 😉

Glittrig sand är väldigt viktigt för om man plötsligt hamnar utan ögonskugga (för de som använder det) så finns räddningen i sanden… bara att smörja på!

Follow