Kryssningsafton I Kristianstad + Allmän Info!

Den 13/9 (torsdag) mellan klockan 19.00 – 21.00 så kommer Big Travel & Royal Caribbean ha en kryssningsafton på First Hotel C4 i Kristianstad.

Johan Rudolf från Royal Caribbean kommer att berätta om lyxlivet till havs och det kommer att berättas lite kort om olika gruppresor som kommer att erbjudas under 2012 & 2013.

Pris: 100:- och då ingår information, mindre buffé och kaffe. Det är först till kvarn som gäller så ni som vill komma och inspireras maila till kristianstad@bigtravel.se och anmäl er. Ni kommer att få ett mail som bekräftar er plats! Mini och jag kommer självklart att vara där och drömma oss bort mot nya resmål så vi hoppas att vi syns där!

*******************************

Och nu lite annan info… Vi åkte in till stan igår och handlade lite nya kläder till Mini (3 t-shirtar med krage… vad det nu kallas och ett par byxor). Ska man åka med ett finare fartyg så känner vi att det kan vara lite roligt att ha lite finare kläder på sig när man ska äta middag och inte ha t-shirtar med pirattryck ;). Jag hittade också en söt klänning inne på Indiskan och en “halsduk” så nu är väskorna packade med nyheterna!

Och man kan inte ha tur alltid… Lufthansa (som vi skulle flyga med till Neapel) har valt att strejka så vårt flyg blev inställt. Som tur är kan man alltid lita på tjejerna inne på Big Travel så det är redan ordnat! Vi flyger med Norwegian till Rom istället och tar tåget därifrån. Tusen tack världens bästa Inger och Marie för all er hjälp. Nog finns det allt en fördel med att inte boka flyg helt på egen hand för då får man lösa eventuella problem själv medan vi lutade oss tillbaka och lät tjejerna lösa problemen åt oss ;). Detta löstes så pass fort så vi hann inte ens stressa upp oss och tänka tankar som att vi skulle missa kryssningen!

Så sitter vi troligtvis på flyget (jo det är kanon med tidsinställda inlägg) och är på väg till paradiset!

Följ med oss på vår resa… det gör Big Travel 😉

 

Follow