När Ett Intresse Blir Hela Ens Liv!

Man kan inte säga att resor är ett intresse vi har… eller jo det kanske man kan nu när jag tänker efter men det är mycket mer än bara ett intresse… det känns som att det har blivit hela vårt liv mer eller mindre.

Resmål spelar inte så stor roll om sanningen skall fram, vi vill se allt, upptäcka allt, uppleva allt!
Vandra där turister dagligen vandrar men också trampa nya vägar och hitta nya platser som i framtiden kan avnjutas av andra.
Jag har läst mycket turistvetenskap på högskolan och jag lärde mig väldigt mycket under den tiden. Det är intressant att läsa om trenderna inom turismen och vad det är som gäller.

Minis och mitt mål är att inte behöva ha Sverige (eller något annat land för den delen) som bas utan segla runt från ställe till ställe och bo ombord på båten. De flesta säger att vi är lite galna som planerar detta men vi är helt inställda på att vi ska segla iväg. Det viktigaste är dock att lära sig segla först… svårt att göra när vi har så tusans kallt här hemma nu!

Så blått vatten vill vi segla i 😉
ps: fotot är taget med Muffins (min kamera) och jag valde superförstärkta färger!

Follow