Nelly Catwalk – Kristianstad!

I helgen var det Nelly Catwalk på Teaterbaren i Kristianstad och självklart var Katta och jag där för att ha en liten “girls night out”.
De 100 första som kom dit fick välja ett valfritt klädesplagg också fick man en goodiebag med sig hem.
Man kan säga att det kompenserade inträdesavgiften på 120:-… eller rättare sagt plagget man fick välja var kompensation men goodiebagen var inge bra 😉

Det ska mycket till för att jag ska gnälla på saker och ting och vi hade väldigt trevligt men det var sällskapet och inte eventet i sig som gjorde kvällen. För det första var det inte så mycket fina kläder att välja mellan (visserligen smaksak och vi tror att säkert många tyckte att det var toksnygga kläder där) och det kändes lite hackigt och oplanerat över lag men oj oj oj vad jag hoppas att Katta och jag får vårt förstahandsval gällande plagget för det var riktigt fint!

För er som inte var där… här kommer bilder från kvällen!

Och självklart var vi också tvungna att inta catwalken 😉

Mingel, mingel, mingel:

Alla kläder som visades på catwalken… klicka på bilderna så blir de större!
[nggallery id=37]

Både Kattas och mitt val av plagg:

Den var bägges vår absoluta favorit!
Gällande goodiebagen… reklamlappar till förbannelse och det enda “braiga”… en eyeliner som Katta använder, så nu har hon 2.


Det absolut bästa är ändå missen från Onepiece… hahaha rabatt på 35%. Jag skrattar inte för att det är dålig rabatt för det är det absolut inte, jag skrattar för att rabatten gäller till den 31 November 2012 och eventet var 1 december 2012, alltså inte giltigt längre 😉 Dessutom påpekade svärmor att November inte har 31 dagar hahahaha!
Ni som handlar på Members.com… hojta till så kan ni få vår rabattkod 😉

Follow