Ny Blogg… Nytt Att Lära *host* & lite pinsamheter ;)

Det är alltid så… när någonting är nytt så tar det lite tid innan man lär sig allt det nya!
Jag satt och kollade runt lite på bloggen och de olika funktionerna, vi använder wordpress nu och innan var det blogg.se så det har ju blivit lite förändringar. Det är dock 100% positivt men med alla nya funktioner tar det lite tid att lära sig allt det nya!

En pinsam sak är att jag idag upptäckte att vi hade 387 kommentarer som var markerade som skräppost och det var absolut inte skräp utan våra älskade bloggläsare som kommenterat och vars kommentarer hamnade fel. Nu har jag avmarkerat allt som skräppost och kommer att hålla koll på detta hädan efter så det inte inträffar igen. Förlåt alla ni som kommenterat och ställt frågor och som inte fått svar!!!

Vi passar också på att säga till våra läsare att gilla vår sida på Facebook (KLICKA HÄR OCH GILLA). Mini har tagit på sig uppgiften att han ska sätta sig in i FB mer så vi kommer att uppdatera även där! Vi funderar på att ha en tävling snart också så eventuella sponsorer… kontakta oss gärna på info@bringblingtoeverything.com om ni vill vara med och sponsra en tävling!

Och alla ni som gillade vår gamla blogg på bloglovin… lägg till den nya bloggen HÄR och glöm inte att säga till att ni lagt till oss så vi kan lägga till er (om vi inte redan har er 😉 Vi vill gärna ha med alla som gillade den gamla bloggen även på den nya så klart 😉

Om man säger så här… vi känner oss något vilse på den nya bloggen liksom vi gjorde när vi kom till Capri 😉

 

Follow