Panic In The Djungle!

Jag satt och läste reseplaneringen för Mini samtidigt som han satt och tittade i pappren. Jag läser då att 09.00 ska vi ha Picnic in the djungle. Mini som läser över axeln säger: –” jag tyckte det stod Panic in the djungle” hahahaha det får vi verkligen inte hoppas att det blir ;).

Det vi är ruskigt nyfikna på är hur det kommer att vara att sova i hammockar i djungeln. Man undrar om det är bara en hammock uppspänd mellan två träd eller ifall där är någon form av säkerhet för visst finns det massor av giftiga kryp där?! Nåja det återstår att se… det kommer att bli kanon! Inte lika skrämmande som när vi sov i tält i Serengeti med rytande lejon utanför för det var sjukt läskigt. Enda anledningen till att ni inte hört den storyn ännu är för att den faktiskt är ganska pinsam om jag ska vara ärlig. Det är en sådan story där man antingen får berätta allt eller inget. Men jag ska nog ta och skriva ner den så ni får skratta lite.

Under tiden hoppas vi att det bara blir picnic i djungeln och inte som Mini läste… Panic!!!

En annan sak som vi ser fram emot väldigt mycket är att vi ska fiska pirayor. Det låter riktigt kul… hoppas vi får smaka dom också 😉

Follow