Sandaler På Capri!

Om ni besöker Capri och är skoälskare så se till att ta med den STORA plånboken för Capri är väldigt kända för sina sandaler. De har både egen tillverkning av sandaler på Capri men också import från hela världen och deras skor är sååååå fina och tyvärr lika dyra som de är fina.
Vad sägs om dessa skönheterna?!

Nu föredrar mina fötter sandaler framför högklackat och jag är för gammal för att pressa in tassarna i obekväma skor bara för att det ska se fint ut ;). Jag hittade dock världens finaste skor på Capri och de fanns både i en högklackad variant samt som sandal. Den högklackade varianten var jätte jätte fin men jag provade inte dem eftersom jag inte hade använt dom…

Sandalerna däremot var så ljuvliga så mitt hjärta hoppade över ett par slag… De fanns i både “beige” och i svart och svart var absolut min favorit…

(hahaha bortse från strumporna)

Dom svarta sandalerna var jag så hemskt sugen på att köpa men ordinarie pris var 550:-€ = oj oj oj så dyrt!
Även om de erbjöd mig diverse rabatter så kände jag att det är på tok för mycket pengar att lägga på ett par sandaler och dessutom så var de svarta sandalerna lite stora (som ni ser på bilden) så jag rättfärdigade det i mitt huvud att det var därför som jag inte köpte dom!

Bilderna ger inte skorna rättvisa för självklart var de gnistrande med Swarovski- kristaller!
Ett tips alla ni som ska till Capri… Kika runt i butikerna och köp med ett par sandaler hem, dock behöver de ju inte vara så dyra som mina drömskor!

 

 

Follow