Skyscanner – Resesökmotor För Billiga Flygresor!

Skyscanner är Europas ledande resesökmotor för billiga flygresor. Där kan man söka miljontals flyg från alla ledande flygbolag (både lågprisflygbolag och reguljära flygbolag) för att hitta de bästa flygpriserna!

De har en design som gör det är lätt att hitta och använda alla populära funktioner. Deras sökverktyg gör att man kan få de bästa flygerbjudandena utan att behöva fylla i exakta datum eller destinationer. Den mest flexibla sökningen får man genom att välja ‘Sverige’ som avreseland, ‘Överallt’ som destination och ‘hela månaden’ eller ’hela året’ för avrese- och hemresedatum. Detta är en KANON funktion eftersom det ofta ställer till det när man måste sätta exakta datum och destinationer… Här är det lättare att låta priset avgöra destinationen :). Det är första gången som vi stött på det som alternativ och det öppnar upp så himla många möjligheter när man ska planera en resa = we like!

Man kan också hitta när flygen är som billigast = spara mycket pengar!!!

Vi känner oss absolut inte främmande för att testa skyscanner när det är dags att flyga och frågan är vilka destinationer man ska besöka?! Vad sägs om…

 

Flyga till Hawaii och upplevda några av de mindre “turistiga” öarna:

Flyga till Kairo och vara turist ända ut till fingerspetsarna med turban och allt framför pyramiderna:

Flyga till Budapest och uppleva kulturen kvällstid med alla upplysta broar och kyrkor:

Flyga till Sydafrika och titta på de underbara pingvinerna som bor där:

Flyga till Sri Lanka och besöka sköldpaddsfarm… om man har tur så får man se när äggen kläcks och bebisarna kommer upp ur sanden:

Det finns så oerhört många destinationer att välja på och tack vare Skyscanner känns hela världen vara inom räckhåll!

 

Follow