Tales From The Maldives!

Vad gör man på kvällarna när man befinner sig i Maldiverna? Man är ju bokstavligt talat fast på ön så man kan ju inte göra stan osäker precis. Vi brukade spendera sena kvällar med att prata, läsa och ibland promenera runt ön och bara ta in alla ljud och intryck.
En kväll bestämde vi oss för att kolla på film och mysa. Vi hade vunnit en flaska champagne i en tävling och till detta hade vi chips och Toblerone. För att få upp mysfaktorn till max så kom vi på att vi skulle sitta ute och titta på filmen och samtidigt lyssna på havet… sagt och gjort, vi bar ut allting på vår altan och satte oss tillrätta. Nu skulle det minsann bli filmkväll ute! Eller först var meningen att vi skulle sitta på stranden och när Mini gick dit för att rigga så kryllade det av stora krabbor så vi kom på att det inte skulle bli så mysigt att dela sanden och champagnen med massa krabbor, därav altanen 😉

Nog såg det mysigt ut och tyvärr så avbröts vårt filmtittande efter bara ett par minuter. Tyvärr så ville inte myggorna låta oss titta på film i fred utan de valde att starta krig mot oss. Så myskvällen fortsatte inomhus istället hahaha!
Vi svor ganska så mycket över myggen men dagen efter kom de och sanerade för mygg och då hade vi bägge dåligt samvete för deras sanering var inte av dess like!

Men även om film- myset fick flytta in så var det ändå en väldigt trevlig och minnesvärd kväll på Maldiverna!

Follow