Tema Ljus!

Kommer ni ihåg när man använde helt vanliga glödlampor? Visst var det en miljöbov alla de där glödlamporna? Vi är oftast miljö- medvetna (bortsett från flyg) och samtidigt så försöker vi vara ekonomiska.
Idag är det LEDlampor som gäller och i vårt hushåll är det Mini som har hand om allting som har med belysning att göra. Han brukar åka till stan och köpa lamporna där men det är nog för att han inte tänkt på att man faktiskt kan handla det på nätet och säkerligen billigare!!!
Det finns en hemsida som lär en väldigt mycket om ledbelysning. Jag hade ingen aning om att en LEDlampa har en livslängd på ca 13 år om man använder den 10 timmar per dag = helt sjukt!

Inne på Ljustema.se finns massor med information om allt som rör belysning och man kan handla alla sina LEDlampor där men också taklampor, bordslampor och ja… alla sorters lamor!
2 favoriter som vi hittade:

Vi har inte handlat på sidan själva men av 54 omdömen så har de fått 5 stjärnor av 5 så bättre betyg hade det inte kunnat vara!
En klar fördel är att de har 30 dagars öppet köp så ifall man inte tycker att det passar eller ser ut som man har tänkt sig så är det bara att lämna tillbaka!
Beställer ni er belysning på nätet?

Follow