Tjo Tjim… Polen Nästa!

Det är underbart att vara vi ibland! Jag bor där min väska är så för min del är jag ALLTID redo för nya äventyr och upptåg. Igår kväll fick jag veta att vi ska åka till Polen idag (om några timmar) med jobbet för att det är någon mässa där som vi ska gå på!
Vissa kanske hade blivit smått stressade av att behöva resa med så kort varsel men inte vi… hem packa ner lite kläder och sedan iväg!

Passen ligger ju redan i min handväska så det är ingenting som måste plockas fram och dammas av 😉
Nu är detta visserligen en jobbresa och vi är hemma på söndag igen men det är alltid kul att resa utomlands även om det inte är längre än till Polen. Och gällande mässan… det blir säkert spännande och trevligt att träffa folk och gå runt bland montrarna, även om det inte är en rese- mässa utan säkert någonting med sten eller stora maskiner!

Hörs i Polen!

Fotot är från en polenresa där vi hade köpt “muterade” svampar, snacka om STOR svamp!

Follow