Träning och hälsa!

Ombord på Azamara har man möjlighet att träna och äta nyttigt under hela vistelsen om man så önskar. Mini smittades av och var ute och sprang på däck i en hel halvtimme igår = väldigt imponerande! Att sedan Emma sprang 80 varv är ju en helt annan story 😉

 

Här finns fullt utrustat gym och SPA och det erbjuds bland annat yoga och stretching här. Jag har under hela veckan planerat att jag ska testa renlevnadssättet men som ni förstår av matkome- inlägg och frosseri så har jag lyckats hålla mig till en enda nyttighet… smoothie till frukost. Äkta bär i mängder, mixade till härliga nyttiga smoothies. Det bästa av allt… de ingår, alltså betalar man inget extra för godsakerna. Jag började mina dagar med smoothie som hette Energy och som var ljuvlig!  

 

Idag bär det av hem till Sverige igen och vi hade gärna stannat och kryssat vidare med Azamara Journey. Vilket fartyg alltså och vilken upplevelse att vara här!!!

Med oss hem tar vi en mängd nya vänner och underbara minnen samt inlägg från alla hamnar och allt i mängder… ses hemma i Sverige 😉

Follow