Turbulens, Hemkomst & Tack!

Nu är vi hemma i kalla Sverige igen… det är mycket kallare här än vad vi kommer ihåg?!

Hemresan gick bra men var en stor pärs för min del som avskyr att flyga. Vi hamnade i turbulens och det var inte en liten sådan… Planet bokstavligt talat hoppade och vibrerade så illa att ALLA fick spänna fast sig och en flygvärdinna dundrade in i sätena och spillde ut allt vatten. Kaptenen ropade ut i högtalarna att vi skulle försöka få plats i annat luftrum för att kunna komma ifrån turbulensen och under hela tiden vi väntade på bytet av luftrum så satt alla helt tysta och det enda som hördes var allt skramlande från planet. Tro mig… ett plan i extrem turbulens låter inte tyst och smidigt utan det knarrar och knäpper överallt. Tårarna rann på mig, jag erkänner det men kaptenen var FANTASTISK! Han höll alla passagerare informerade under hela pärsen och det kändes säkrare på det sättet. Man är ganska så utlämnad när man sitter där och skumpar runt i ett plan så all information uppskattades.

Efter ett tag fick vi byta luftrum och hamnade i Tysklands luftrum (eller något sådant, det var inte så lätt att koncentrera sig på vad kaptenen sa). Och någon timme senare var vi nere på marken. SAS kapten var FANTASTISK och vi flyger gärna med det bolaget igen!

Turning Torso (Malmö) sett från ovan:

Tillbaka i Sverige med nya erfarenheter och nya vänner som vi kommer att fortsätta ha kontakt med. Tack alla för att ni var så trevliga och roliga att umgås med och för att ni tålmodigt väntade och anpassade era planer efter våra “bloggtider”!

Tack alla för ert genuina intresse av vår blogg och att vi fick vara “en i gänget”! 

Vi längtar redan tills vi ses igen!!!  

PS: Vi har märkt att många av er inte märkt att den “nya” bloggen har en ny bloglovin knapp och alla som följt den gamla bloggen måste börja prenumerera på den nya för att få inläggen. Säg till när ni lagt till oss så lägger vi till er igen (om vi inte redan har er).  

Den gamla bloggen uppdateras inte längre så ni kan plocka bort den från bloglovin!

Follow