Vad Säger Molnen!

Redan när jag var liten så tittade jag upp bland molnen och fantasin letade fram diverse figurer, djur och saker skapta av moln.
Tyvärr så är min fantasi så livlig så om jag såg en kyckling på en cykel så var jag helt ensam om att se detta och hur mycket jag än försökte förklara för alla var de skulle titta för att se kycklingen på cykel så var det inten annan som kunde hitta molnet jag menade och se exakt vad det var jag såg.
När Mini och jag träffades så visade det sig att vår fantasi tydligen är precis lika livlig och plötsligt kunde vi bägge se samma saker. En krokodil i glasögon som Mini hittade såg jag precis lika tydligt och när molnen efter hand flyttade sig och krokodilen blev en mask som spelar basket så såg vi det bägge två.

Nu när jag tänker efter… det var nog i denna vevan som jag insåg att vi var soulmates 😉
Men ett moln som alla kan se (och om ni inte kan det så är det något fel på er fantasi) och som är supertydligt är ett moln som vi såg när vi strosade runt på stranden i South Beach…

Nog kan ni väl se att det är en fisk???

Follow