Velidhu Island Resort

Velidhu Island resort är ett resort som ligger på Ari Atoll. Det är detta resortet som vi bodde på när vi var på Maldiverna. Detta resort tillhör inte de “klassiska” svenska resorten utan här finns mest amerikanare och tyskar. Anledningen till att vi valde detta resort och inget av de 1000 andra är för att dykningen här är exceptionellt bra och det är även nära till Maaya Thila, ett rev som är med på National Geographics lista över top 10 dykställen!
Hus- revet på Velidhu Island Resort är spektakulärt. Man tar på sig snorkel, går ner i vattnet och vips så simmar man bland små rockor, färgglada fiskar och nyfikna små hajar!
Vi hade en Beach Bungalow och det var lyx i mängder. Eftersom man är mer eller mindre fast på ön man kommer till när man reser till Maldiverna så är valet av ö extra viktigt (det är inte bara att byta om man inte trivs). För vår del valde vi att verkligen kolla upp ön och resortet noggrant innan vi slutligen valde Velidhu Island Resort. Men en sak är säker… Vi valde rätt!


Vi rekommenderar alla att boka Velidhu Island Resort om ni ska till det magiska Maldiverna!

Follow