Viva LasVegas!

Om nu någon lyckats missa det så kan jag påminna om att vi avslutade vår underbara bröllopsresa med en vecka i LasVegas, Nevada!

Las Vegas, ett äkta DisneyWorld för vuxna kan man säga!
Vi har varit där 2 gånger men vi kommer absolut att åka dit igen. Det finns ett talesätt som säger att ingenting är omöjligt och beträffande Vegas så stämmer det verkligen.

Där är allting större, knäppare, bättre, maffigare osv. osv.

Vi hade planer på att gå in på vartenda hotell och kika på allt som finns att se på de olika hotellen. På en vecka kunde vi dock glömma att man hinner med att se allt!
Varje hotell har sina egna dragplåster, exempel är:
* Gratis show med vatten utanför Treasure Island.
* Gratis akrobatik på Circus Circus.
* Det berömda vattenspelet utanför Bellagio… bara för att nämna några!

Vi som är så förtjusta i Cirque Du Soleil befann oss i ett riktigt Mecca eftersom de har hela sex stycken olika uppsättningar här!

Hittade denna reseguide till Las Vegas och vi fick snabbt reda på att vi inte kan så mycket om Vegas som vi trodde. Vi lärde oss att här finns 17 av världens största hotell, inte för att vi är förvånade… allting är stort här!

Nu när det är så kallt och ruggigt här så finns det inget skönare än att drömma sig bort, och det kan man göra genom att gå in på turistguider . En supersmart sida där massor och åter massor av resemål finns listade.

Klicka in på länkarna och dröm er bort.

Visst blir ni lite sugna att åka till Vegas?!

Jag vet att många snackar om att gifta sig i Vegas, inte riktigt vår grej, hade upplevts som oseriöst men jag kan absolut tänka mig att förnya löften i Vegas!

Samtliga foton har Mini tagit!

Follow