Windows Café – Den perfekta starten!

Efter en lång dag med flyg, tåg x 3 och buss så kom vi till Azamara Journey. Nej… det är vanligtvis inte så bökigt att ta sig till en kryssning utan detta berodde på att Lufthansa valt att strejka just när vi skulle flyga med dem.

Men för att inte lämna ämnet…  Vi gick ombord och fartyget befinner sig i underbara Amalfi så även om det var mörkt så var det UNDERBART!

Så fort väskorna lämnats av i hytten så mötte vi upp resten av ”gänget” uppe vid poolen och åt på Windows Café. Resten av gänget är supertrevliga människor som kommer från olika resebyråer runtom i landet. Det var buffé och det gick bara inte att sluta lägga upp mat på tallrikarna. Kyckling, mozzarella, sallader, lamm, oliver, kött, fisk… ja allt man kan tänka sig. Jag slevade upp mat tills jag såg att det började staplas på hög och helt ärligt… detta var den godaste buffén vi ätit på en kryssning. Det brukar alltid vara gott men detta var exceptionellt gott och vi var alla rörande överens runt bordet att detta var bättre än vanligt.

 

Att man sedan satt och åt ute med varma medelhavsvindar i ansiktet gjorde upplevelsen ännu bättre. Och ett STORT +… vinet ingick till maten alltså ingen extra avgift för vin, någonting som vi aldrig varit med om innan!  Väskorna ligger fortfarande ouppackade men vem tusan har tid med det när man ska utforska Amalfi 😉

 

I nästa inlägg får ni se vår hytt = vårt flytande paradis!

Follow